Please update your version of the free Flash Player by downloading here

CARTEA DE OASPETI

Scor total:
9.93
  • Curatenie 10.00
  • Confort 9.89
  • Servicii 9.95
  • Personal 9.95
  • Raport calitate-pret 9.84

"Conditii excelente, o oaza de liniste, personal super calificat.. totul este PERFECT pentru petrecerea unor clipe minunate in inima deltei"
Florin, Bucuresti


"EXCELENT! Multumiri ┼či felicitari conducerii si persoanlului."
marian, bucuresti


"Felicitari, George. Cu respect, Vali Nedelcu"
NEDELCU VALI, fagaras - bv


"Nu exista cuvinte de lauda pentru ce am gasit la acest hotel. Totul este la superlativ ( de la camere, mancare, piscina, etc)"
TANASE ALINA, BUCURESTI


"Partea 1: Am stat la GGG timp de 7 luni de zile, pe durata unui curs, iar in acest timp hotelul mi-a devenit o a doua casa. Am mancat zi de zi la restaurantul hotelului, mancarea fiind foarte buna, cred ca doar de vreo 2 ori in 7 luni de zile nu a fost pe placul meu. Pe toata durata sederii mele acolo, Catalina - ospatarita, a fost super draguta si ne-a indurat toate toanele si preferintele (am fost 16 persoane cazate in tot acest timp)."
Bogdan, Bucuresti


"Partea 2 Fetele de la receptie au fost foarte receptive la orice probleme si cerinte am avut, facandu-ne sa ne simtim, pe cat posibil, ca acasa. Dl. Gociman a fost alaturi de noi si ne-a dat acordul pentru orice am vrut sa intreprindem (petreceri de zile de nastere, de Craciun, de Paste) Singurul meu regret este ca am plecat la 2 zile dupa ce s-a inaugurat piscina, dar sper sa revin, intr-o buna zi si sa retraiesc, macar pentru cateva zile, una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea."
Bogdan, Bucuresti


Trimite parerea ta, completand formularul de mai jos.
Completarea campurilor marcate cu * este obligatorie


Adauga un comentariu

security